Guide til email opsætning på iPhone

En hurtig guide til dig der ønsker at benytte iPhone's mail app.

WebCoders tilbyder IMAP eller POP3 samt mulighed for SSL (sikker mail). Er du i tvivl så vælg IMAP med SSL, det er det sikre valg.

Det skal du bruge for at opsætte eller ændre mail-kontoen

* Brugernavn: Mail adresse

* Kode: Mail kodeord

* Indgående: mailnu.dk

* Udgående (SMTP): mailnu.dk

Mail-konto opsætning med IMAP

Klik på "Indstillinger" som vist på billedet.

Klik på "Mail, kontakter, kalendere" som vist på billedet.

Klik på den konto du ønsker at ændre som vist på billedet.

Vælg konto som på billedet.

Indtast mailnu.dk som ingående server.

Klik på "SMTP" som vist på billedet.

Klik på primær server som vist på billedet.

Husk at benytte korrekt port!

SMTP: Vælg port 465 ved SSL og ellers port 25 til almindelig brug.

Klik på kodeord som vist på billedet.

Skriv email samt kode, her efter er det vist som på billedet.

Gå tilbage til "Konto" oversigten og valg "Advanceret" som vist på billedet..

Husk at benytte korrekt port!

IMAP: Vælg port 993 ved SSL og ellers port 143 til almindelig brug.
POP3: Vælg port 995 ved SSL og ellers port 110 til almindelig brug.

Færdig!

Har du problemer så ring til WebCoders på Tlf.: 36 96 51 36.