+(45) 70 55 50 40 Driftstatus: Alle servere er OK

Vi koder IOS og Android apps specifikt efter behov, integreret med din webplatform

Native apps programmeret præcis efter behov, så det passer til den rigtige målgruppe.

WebCoders er eksperter i integration mellem apps og webplatforme. Det betyder at du eksempelvis kan opdatere din app via dit WordPress kontrolpanel.

Det er vi eksperter i, og det arbejder vi ikke med

Der er flere områder indenfor apps, og de to største er standalone apps, f.eks. spil, og apps der er integreret med en bagvedliggende webplatform.

WebCoders er ikke din næste spiludvikler, hvis vi f.eks. taler om et omfattende spil, hvor du skal bygge en by fra bunden og dyste mod andre fra hele verden i real-time (for at tage et eksempel). Derimod har vi specialiseret os i at lave apps, der på den ene eller anden måde er integreret med en webplatform, som dermed deler informationer med en given hjemmeside.

Ownr – Vores seneste store app-projekt

Lad os tage et eksempel; den seneste app vi har udviklet, nemlig app´en ownr.

Vi har sammen med ownr bygget en big data business søgemaskine til alle der interesserer sig for det danske erhvervsliv og ønsker seneste tilgængelige oplysninger når de offentliggøres hos Erhvervs og Selskabsstyrelsen. Til platformen er udviklet app til henholdsvis IOS og Android, hvor man bl.a. kan blive notificeret ved ændringer på virksomheder og personer i dansk erhvervsliv, og se grafiske selskabsdiagrammer så man nemt kan danne sig et overblik over indviklede selskabskonstruktioner.

Edu-caching – 3500+ timers webplatform og app projekt

Et andet  app projekt vi løbende arbejder på er app  og webplatform til edu-caching.dk. Edu-caching tilbyder caching via en smartphone til bl.a. skoler og uddannelses-institutioner.

Det foregår praktisk ved, at man laver et forløb/rute, typisk ude i naturen, hvor man på vejen, skal svare på forskellige spørgsmål og lave forskellige opgaver. Derved kombinerer man læring med naturoplevelser og motion.

Alt administration foregår på hjemmesiden edu-caching.dk, hvor man kan oprette ruter og opgaver. Ændringer og tilføjelser slår øjeblikkeligt igennem på app´en, som via en API løbende henter informationerne.

Orskov Yard – et mindre app projekt

Vi har udviklet website til Orskov.dk med tilhørende app. App´en indeholder bl.a. sikkerhedsmanualer, oversigt og docks og flere andre mindre funktioner. App´en administreres fra WordPress kontrolpanel.

Udvikling af native apps

Når man taler om udvikling af en app, så er det oftest ikke helt korrekt, da man faktisk næsten altid udvikler to apps, nemlig en til IOS (Apple) og en til Android. Det er to forskellige teknologier, men WebCoders har både en IOS specialist og en Android specialist ansat, så vi har meget stor ekspertise på begge områder.

Har du en ide til en app?

Tøv ikke med at kontakte os, og lad os høre din ide. Ud fra din ide, kommer vi med et løst overslag, og ligger overslaget indenfor din budget, så laver vi sammen en detaljeret kravspecifikation. Derefter aftaler vi en fast pris på projektet.
KONTAKT OS