Guide til email opsætning i MS Outlook

En hurtig guide til dig der ønsker at benytte et mail-program som f. eks. MS Outlook.

WebCoders tilbyder IMAP eller POP3 samt mulighed for SSL (sikker mail). Er du i tvivl så vælg IMAP med SSL, det er det sikre valg.

Det skal du bruge for at opsætte eller ændre mail-kontoen

* Brugernavn: Mail adresse

* Kode: Mail kodeord

* Indgående: mailnu.dk

* Udgående (SMTP): mailnu.dk

Mail-konto opsætning med IMAP

Find kontoindstillinger som vist på billedet og klik på "Rediger..." eller "Ny...".

Udfyld felterne som vist i eksemplet og klik efterfølgende på knappen "Test kontoindstillinger..."

Hvis alt er som det skal være får du en success boks frem på skærmen som vist herunder, får du en fejl boks frem så læs videre her på siden.

Hjælp jeg får en fejl boks på skærmen!

Hvis du får denne fejl boks frem på skærmen, skal du klikke på knappen "Flere indstillinger..." ---> Vælge fanebladet "Server til udgående post" og sætte kryds i feltet "Serveren til udgående post kræver godkendelse".

Nu skulle success boksen komme frem på skærmen når du har klikket på knappen "Test kontoindstillinger...".

Tilvalg af sikker mail (SSL)

Hos WebCoders anbefaler vi at du benytter sikker mail, du kan opsætte SSL ved at klikke på knappen "Flere indstillinger..." ---> Vælge fanebladet "Advanceret" samt udfylde de krævede felter som vist her under.

Husk at benytte korrekt port til indgående samt udgående post samt vælge SSL ved begge.

Har du problemer så ring til WebCoders på Tlf.: 36 96 51 36