+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

Nemadvokat.dk

Udvidet samarbejde

Web Coders har haft fornøjelsen af at samarbejde med NEMADVOKAT siden starten af 2017, omkring programmering og udvikling af nemadvokat.dk i tæt samarbejde med deres CMO. 

Helt essentielt har det fra starten været løbende at forbedre og udvikle sitet i forhold til SEO og konvertering fra besøgs til varme leads. 

Vi har bl.a. optimeret sitets hastighed, så den scorer helt i top når man måler hastigheden på Google Pagespeed Insights. Dette er en fordel i forhold til at de besøgende ikke forlader sitet pga. ventetid, men det er også en mindre ranking-faktor i forhold til de organiske resultater på Google. 

Samarbejdet med NEMADVOKAT har udmøntet sig i et partnerskab hvor vi er gået sammen med folkene bag NEMADVOKAT og sammen udvikler og driver platformen ownr.dk, som et fælles projekt.

Daniel Guldberg

CMO, NEMADVOKAT

Samarbejdet med Webcoders er vanligt en fornøjelse. De har længe været mit goto når jeg har brug for teknisk og kreativ sparring. Jeg bliver altid mødt med en god forretningsforståelse og grundig eksekvering igen og igen. De har mine varmeste anbefalinger.