+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

PHP programmering og udvikling

Hos Web Coders er en af vores kernekompetencer PHP programmering. Vi arbejder til dagligt med bl.a. udvikling af plugins i PHP til WordPress, samt større projekter der eksempelvis kræver unikt kontrolpanel med specielle behov.

Vi er PHP nørder

Der findes PHP-”eksperter”, men langt fra alle kan fremvise resultater. Vi har mere end 500 succesfulde projekter på bagen, og du kan som kunde se sort på hvidt at vi har intensiv erfaring med lige præcis PHP-udvikling.

PHP udvikling fra bunden

Har du en ide til et projekt der skal udvikles helt fra bunden, så kan vi hjælpe helt fra ide til udførelse. Når man udvikler et projekt fra bunden, er det vigtigt ikke kun at tænke kernefunktioner, men også hastighed- og søgemaskineoptimering.

Når vi udvikler projekter helt fra bunden er vi helt naturligt også sparringspartner, ikke kun på programmeringsdelen, men også elementer som SEO, brugervenlighed, hastighedsoptimering og social media, da det netop kan være forskellen på om et projekt får succes eller ej.

CakePHP framework

I dag udvikler de færreste “rene” PHP løsninger, og er i stedet gået over til at benytte PHP-frameworks. Vi arbejder dagligt med CakePHP som er et PHP-framework der følger model–view–controller (MVC) tilgangen og er inspireret af Ruby on Rails. CakePHP har siden lanceringen i 2006 vokset sig til en solid markedsposition og er i dag blandt de førende PHP-frameworks. Hos Web Coders har vi siden 2010 arbejdet med CakePHP og har pt. 3 eksperter som kan bygge custom løsninger hvor alt er optimeret.

Fordelen ved at benytte et PHP-framework, er at man som kunde får kodet lige præcis den løsning man ønsker. I et CMS som f. eks. WordPress, er der et hav af funktioner som mange aldrig kommer til at benytte, derfor kan det på de helt store platforme være en fordel at bygge en løsning som er 100% skræddersyet i CakePHP.

Vi har f. eks. bygget: Custom webshop system, Færge booking platform, Erhvervs søgemaskine, Crowdfunding platform, Streaming-tjeneste og medicinal platform. Alt sammen 100% skræddersyet i CakePHP.

Priser på PHP programmering og udvikling

Vi foretrækker faste priser på projektbasis. Dvs. du som kunde kommer med et projekt, som vi eventuelt specificerer sammen, og efterfølgende giver vi en fast bindende pris. På den måde bliver projektet ikke dyrere undervejs, og du kender dermed budgettet fra start til slut. Timeprisen for større projekter starter ved 400 kr./timen for selve programmeringen, dertil kommer timer til projektstyring og eventuelt “frontend” arbejde.

Har du en ide til et projekt, eller en opgave, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

PHP programmering og udvikling