+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

Professionel WordPress hosting sikrer optimal ydelse og lav nedetid

Hos WebCoders tilbyder vi professionel WordPress hosting på ultra højtydende servere konfigureret specielt til formålet.

Gennemtænkt hosting

Hosting tilbydes KUN til løsninger vi har programmeret, dette skyldes at vi prioriterer følgende meget højt:

  • Sikkerhed (vi kender til alle løsninger)
  • Høj ydelse (special konfigureret servere)
  • Lav nedetid

Ved kun at tillade løsninger vi har udviklet, sikrer vi der ikke findes lav-kvalitet kode der belaster serveren, eller at diverse plugins skaber sikkerhedshuller der kan gå ud over andre kunder. Se et udsnit af vores hosting længere nede.

Billigere programmering med Web Coders hosting

NĂĄr din løsning ligger hos os, er det meget lettere for os at lave opdateringer af koden, fremfor at skulle uploade det til et eksternt webhotel. Den besparelse kommer naturligvis dig til gode. Desuden benytter vi pĂĄ egne servere revisionskontrol, sĂĄ vi altid har styr pĂĄ forandringer i koden og dermed nemt kan “rulle” tilbage til bestemte versioner hvis det bliver nødvendigt.

Hosting + fuld serviceaftale

Når din side er hostet hos os, kan vi også tilbyde fuld serviceaftale fra 149 kr./måned. Det betyder vi tager os af alt, lige fra sikkerhed til løbende opdateringer af WordPress + plugins.

Du kan læse mere om serviceaftale her.

Professionel dedikeret Linux hosting

Vi tilbyder også dedikerede servere, hvor vi holder styr på server-miljø og sørger for alt spiller og er up-to-date. Fordelene er mange med en dedikeret server, specielt hvis der er godt med trafik på jeres løsning som derved kræver ekstra omtanke.

Priser for dedikeret server hosting starter ved kun 1249 kr./måned. + opsætning til 995 kr. Her får du f. eks.:

  • CPU: Intel® Core™ i7-6700 Quad-Core Skylake med Hyper-Threading teknologi
  • RAM: 64GB
  • NVMe SSD: 2 x 512 GB
  • Garanteret bĂĄndbredde: 1 GBit/s
  • Datatrafik pr./mĂĄned: 30 TB

Netop derfor tilbyder vi heller ikke VPS-hosting, det giver simpelthen ikke mening nĂĄr man kan fĂĄ sĂĄ meget serverkraft til den samme pengepung.

Cloud hosting

Skal du med i skyen? Vi kan tilbyde både opsætning samt vedligeholdelse af verdens hurtigste samt mest velrenommeret cloud-hosting udbyder i form af Cloudflare. Som Cloudflare reseller partner kan vi tilbyde ekstrem hurtig DNS, høj sikkerhed og ikke mindst venlig support.