+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

Programmering af WordPress plug-in

Skal du have programmeret et WordPress plug-in er du kommet til det rigtige sted. Hos Web Coders er vi specialister i WordPress og kan udvikle et hvert tænkeligt plug-in til WordPress du måtte have brug for.

Eksempler på WordPress plug-ins vi tidligere har udviklet

SMS-gateway

En af vores kunder ønskede mulighed for at sende SMS ud til medlemmer af deres online-community. Dette blev løst ved at programmere et plug-in til deres WordPress-løsning (også udviklet af Web Coders) koblet sammen med clickatell.com. Med clickatell kan man sende SMS´er ud til 26 øre og løsningen er senere hen blevet opgraderet så kunden selv kan lægge mobilnumrer ind og have flere forskellige SMS-grupper de kan sende til.

Aktivitets kalender

Flere af vores kunder havde brug en måde at vise aktiviteter og events men de plug-ins der fandtes på markedet var enten meget komplicerede for kunderne at bruge eller kunne ikke præcis det vores kunder efterspurgte. Derfor gik vi i gang med at udvikle et plug-in til WordPress med en let forståelig backend som var fælles for kunderne, men med forskelligt design i frontenden.

Sidebar creator til WordPress

I WordPress kan man som standard kun have en sidebar på sin side, men ofte kan det være hensigtsmæssigt at have forskellige sidebars på sine undersider. Med ”sitebar creator” kan man oprette alle de sitebars man vil og når man opretter en ny side på sin WordPress vælger man hvilket sidebar man ønsker at bruge. Et lille simpelt plug-in med stor effekt.

Udvidet fragt plug-in til  Woocommerce

En af vores kunder havde brug for et udvidet fragt-plugin til Woocommerce hvor de besøgende selv kunne vælge mellem flere forskellige pakkedistributører inden checkout. Så den besøgende dermed kunne tjekke fragtprisen inden de fortsatte til checkout.

Det samt flere andre indstillinger blev løst ved at vi i Web Coders kan kode op imod Woocommerce egen API, så alt normalt funktionalitet ikke bliver omgået, men derimod spiller sammen med den plugin-kode vi har udviklet.

Simpelt plugin til visning af citater og kundeudtalelser m.m.

En af vores internationale kunder havde brug for at kunne vise citater, tips og kundeudtaleler i nogle små bokse rundt omkring på deres hjemmeside. Vi udviklede derfor et lille plug-in til styrring af de tre forskellige kategorier af tekster. Intet plug-in er for lille eller stort til at Web Coders kan udvikle det 😉

Søger du udvikling af WordPress plug-in?

Hvis du søger en seriøs samarbejdspartner, til udvikling af WordPress plug-ins, så skriv en mail eller ring til os og få et uforpligtende tilbud på programmering, af netop det plug-in du ønsker. Intet plug-in er for stort eller lille et projekt til at vi kan påtage os opgaven og løse den på bedste vis.

Programmering af WordPress plug-in