+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

Vi udvikler Danmarks bedste WordPress-løsninger kodet specifikt efter behov

34.5 % af alle verdens hjemmesider bruger WordPress, og det er der mange gode grunde til. WordPress er: Gratis at bruge (open source), brugervenligt, søgemaskinevenligt og ikke mindst fremtidssikkert. Vi tilbyder WordPress sites fra 6.500,- ekskl. moms.

Sådan arbejder Web Coders med WordPress

Som udvikler er der overordnet to måder at arbejde med WordPress på, semi-professionelt eller professionelt.

Man kan købe et billigt template/tema og downloade diverse plugins og den vej prøve at få alt til at fungere, så godt man nu kan. Den slags løsninger er meget prisbillige og udbredte, men sjældent særlig gode, hvad angår langtidsholdbarhed eller brugervenlighed.

Læs mere om: købe-theme vs. skræddersyet theme.

Man kan også gøre som Web Coders, nemlig at kode løsningen fra bunden 100 % efter kundens behov. Dette gør, at begrænsninger bliver til muligheder. Vi er ikke bundet til et eller andet købt template (design) og en masse mere eller mindre lødige plugins, men vi kan sammen med dig som kunde, udvikle løsningen med meget stort fokus på målet (generering af leads, direkte salg eller andre ting).

Alle de websites som Web Coders leverer er desuden responsive, hvilket betyder at besøgende fra mobiler og tablets også får det optimale ud af sitet når de navigerer rundt på det.

Vi udvikler både små og store løsninger

De sidste 10 år, har vi udviklet mere end 500 WordPress løsninger, og det spænder lige fra tømreren, der vil generere flere leads via adwords og SEO, til en komplet dansk undervisnings platform kodet helt fra bunden med 150.000 skole-brugere tilknyttet!

Vi sørger for drift, systemopdateringer og sikkerhed

Med Web Coders som web-partner, kan du koncentrere dig om det, du er bedst til i din virksomhed eller organisation og overlade drift, systemopdateringer, backup og sikkerhed til os.

Priser for serviceaftaler starter ved 149 kr. ekskl. moms/måned, se mere under punktet “Service-aftale“.

Hastighedsoptimering af WordPress

Vi har også 100 % styr på at hastighedsoptimere WordPress websites, hvilket giver den besøgende en meget bedre oplevelse og forøger chancerne for at den besøgende konverterer til et lead, ikke mange ønsker at vente på en langsommelig hjemmeside. Læs mere om hastighedsoptimering her.

Få et tilbud nu – med fast pris!

Hos Web Coders arbejder vi sjældent med timepriser, men giver derimod en fast pris på hvert projekt. Dette sikrer at omkostningerne ikke løber løbsk undervejs.

Vi udvikler Danmarks bedste WordPress-løsninger kodet specifikt efter behov