+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

WordPress multisite (WPMS) – Vi er eksperter

WordPress multisite (WPMS) giver mulighed for at opsætte x-antal websites i én samlet WordPress installation.

Et eksempel på en WordPress multisite installation vi har lavet er Edu-Caching.com. Her er alt indhold opdelt i nationale sub-sites, hvor platformen har et hovedsite (engelsk indhold) + x-antal subsites med hvert sit nationale indhold. Hvert land på platformen kan dermed selv administrere alt indhold på deres modersmål.

Fordelen ved at bruge WordPress multisite i forhold til blot at lægge x-antal installationer af WordPress i forskellige undermapper på et domæne, er at superadmin, som har adgang til hele netværket af sites, har et godt overblik over alle installationer i netværket og nemt og bekvemt kan skifte mellem de forskellige installationer.

Super administrator i WordPress multisite

En anden fordel er at superadmin meget nemt kan styre hvilke plugins og templates de forskellige websites benytter, så man kan sikre en god og stabil platform.

Web Coders har stor erfaring med at opsætte WordPress multisite, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på opsætning, drift/vedligehold samt udvikling af multisite kompatible plugins og temaer.

WordPress multisite (WPMS) – Vi er eksperter