+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

Web-outsourcing til reklamebureauer – søger du en web underleverandør?

Hos WebCoders.dk samarbejder vi med flere reklame- og grafiske bureauer hvor vi fungerer som underleverandør på både store og små webløsninger samt apps.

Et samarbejde med Web Coders betyder I som grafisk bureau kan koncentrere jer om det I er gode til og overlade web-programmering til vores dedikerede team.

Hvorfor vælge en IT/web underleverandør

Det er vigtigt at holde fokus på sine kernekompetencer. Hos WebCoders.dk er vi ikke gode designere, det lader vi de grafiske bureauer om. Vi er derimod hardcore udviklere der ved alt om webudvikling og gerne lærer fra os under processen.

I skal vælge at samarbejde med os hvis I ønsker en stabil partner der overholder deadlines og leverer et ordentligt stykke arbejde.
Kontakt os

White-label webløsninger

Når vi samarbejder med reklamebureauer og grafiske bureauer leverer vi oftest whitelabel løsninger, dvs jeres kunde kommer ikke til at kende WebCoders.dk med mindre andet specifikt aftales. Der kan eksempelvis være projekter hvor vi laver gennemgang af sitet sammen med kunden, så I som grafisk bureau slipper for den del. Det aftales fra projekt til projekt hvorvidt vi leverer en whitelabel-løsning eller vi tager del i overdragelsen til kunden og hjælper kunden på vej.

Underleverandør til reklamebureauer og grafiske bureauer

WebCoders.dk er i dag underleverandør til flere reklamebureauer og vi er vant til at arbejde sammen med virksomheder hvis fokus er på det grafiske og som er mindre teknisk velfunderede. Det er vigtigt for os at være den stabile partner I kan stole på og som I ved har 100 % styr på de tekniske aspekter så I kan koncentrere jer om jeres kernekompetencer.

Arbejdsgang

Normalt når vi samarbejder med eksterne bureauer har vi en helt klar arbejdsgang som er følgende:

  • Reklamebureau modtager henvendelse omkring et muligt projekt
  • Web Coders og reklamebureauet tager en indledende snak omkring mulige funktioner og tekniske aspekter omkring det pågældende projekt.
  • Reklamebureau taler med kunden og får klarlagt hvilke funktioner man ønsker på siden.
  • Ud fra kravspecifikation kommer Web Coders med en fast pris på projektet så reklamebureauet ved præcis hvilke udgifter der er til os som underleverandør.
  • Reklamebureau laver design i PSD og sender til Web Coders så vi kan gennemgå designet og sikre at det hele kan sættes op som i PSD´en. Dette sikrer at det design kunden modtager også rent teknisk kan sættes op.
  • Når Web Coders modtager PSD´er med design som aftalt udarbejdes løsningen med de aftalte funktioner.
  • Web Coders sætter enten reklamebureauet ind i løsningen eller taler direkte med kunden og giver gennemgang af løsningen.

Priser på white-label løsninger

På alle projekter aftales prisen inden vi går i gang. Med en fast pris kender I præcis jeres dækning på et projekt og vi sørger for til enhver tid at være konkurrencedygtige i forhold til den høje kvalitet vi leverer.

Har du et webprojekt så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på programmering og udvikling.

Ring og få en snak med os

Du kan ringe til os på 36 96 51 36 eller skrive direkte til Direktør Thomas Frost på tf@webcoders.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Web-outsourcing til reklamebureauer – søger du en web underleverandør?