+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

PSD/Sketch/XD/Indesign/PDF/jpg/png fil til WordPress theme/template – I HTML5/CSS3/Sass

Vi kan konverterer enhver PSD/Sketch/XD fil til WordPress theme/tema. Vi løser konverteringen med responsive kode, så det bliver vist optimalt på mobil, tablet, bærbar og stationær PC.

Hos Web Coders sætter vores udviklere en ære I at levere professionelle themes til WordPress i responsivt HTML5/CSS3 samt Sass, det har mange af vores kunder nydt godt af de seneste år.

Responsivt HTML5/CSS3/Sass – Hvorfor nu det?

Du har sikkert hørt om browserkompabilitet, og ved måske allerede hvor vigtigt det er at have en hjemmeside som kan læses af de mest eftertragtede browsere på markedet, samt kan læses optimalt på alle enheder lige fra en gammel iPhone4 til en ny Macbook Pro. Det giver sig selv, at jo flere besøgende der kan læse hjemmesidens indhold, jo bedre er det for alle parter.

Dette kan gøres ved i høj grad at følge de standarder der allerede findes på Internettet, og jo strengere en standard man benytter sig af, jo større chance har hjemmesiden for at kunne læses af de forskellige browsere på markedet og dermed forskellige besøgende. Hos Web Coders optimerer vi altid alle hjemmesider vi leverer til: IE9+, Firefox 3.0+, Chrome 4.0+ samt Safari 3.0+ og dette gælder selvfølgelig også vores professionelle WordPress løsninger.

Med moderne HTML5, CSS3 samt Sass er det i dag muligt at lave interaktive og visuelle effekter som aldrig før. Vi hjælper gerne med at “spice” jeres design op med flotte og brugbare effekter som tiltrækker mere opmærksomhed og skaber den såkaldte wauw-effekt for den besøgende.

Fra PSD/Sketch/XD/Indesign/PDF/jpg/png fil til komplet WordPress theme/template

For at lette opgaven og holde prisen nede, er det vigtigt at designeren sørger for at levere én fil pr. layout. Alt efter hvad siden skal indeholde kan man tage udgangspunkt i følgende layouts:

 • Forside layout
 • Blogoversigt/nyhedersoversigt
 • Blogindlæg/nyhedsartikel
 • Blogkommentar layout
 • Kategori layout
 • Side layout (der kan sagtens være flere)
 • Arkiv layout
 • Søgeresultatside layout
 • Special-sider som referencer, udtalelser m.f.
 • 404 fejlside layout
 • Tags-side layout

Her ud over er det vigtigt at vise præcis hvor eventuelle menuer skal være samt hvor ”sidebars” altså widget-områderne skal være. Dette kan gøres ved enten skrive det direkte in i PSD filen og forklare det i kravspecifikationen.

Ekstra PSD til WordPress funktionalitet

Hos Web Coders hjælper vi også gerne med at lave ekstra funktionalitet i form af nyheds-slidere (jQuery/AJAX), udvikling af nye WordPress plugins samt mange andre spændende ting som er med til at gøre WordPress løsning helt unik. Ring eller skriv til os for mere information.

PSD/Sketch/XD/Indesign/PDF/jpg/png fil til WordPress theme/template – I HTML5/CSS3/Sass