+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

Dansk WordPress webbureau

Vi er et dansk WordPress webbureau med mere end 10 års erfaring!

Søger du et dansk WordPress bureau er du kommet til det helt rigtige sted.

WebCoders er specialister i websites opsat i WordPress og vi er et af de få bureauer der har arbejdet med WordPress i mange år. Det giver os en solid ballast og erfaring, og vi har stået med de fleste udfordringer og løst dem.

Overvejer du et website i WordPress er du meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak om din ide, og om WordPress er det rigtige valg i din situation.

Hvad kan vi levere?

Vi leverer alt fra de helt simple prisbillige løsninger hvor vi tager udgangspunkt i et færdigt design der bliver tilpasset dine behov, til store tunge løsninger med masser af funktionalitet og specialprogrammerede funktioner.

Hvad med søgemaskineoptimering?

WordPress er som udgangspunkt ganske søgemaskinevenligt, og med plugin´et WordPress SEO by Yoast korrekt opsat og konfigureret bliver det endnu bedre. Derudover sørger vi for at sitet scorer helt i top på Google PageSpeed Insights og vi arbejder også ofte med special tilpasset schema markup.

Ring og få en snak om dit projekt

Hos WebCoders kan vi godt lide at snakke om ideer til websites, søgemaskineoptimering, webshops og alt andet der har med online tilstedeværelse at gøre. Hvis du har en ide du gerne vil have sparring til og efterfølgende have et uforpligtende tilbud på, så ring til os på 36 96 51 36 eller skriv en mail til kontakt@webcoders.dk