+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

ownr.dk

Ownr.dk er en service som henvender sig til 3 forskellige målgrupper:

  • Erhvervsinteressede
  • Virksomhedsejere
  • Rådgivere

Vi har sammen med ownr bygget en big data business søgemaskine til alle der interesserer sig for det danske erhvervsliv og ønsker seneste tilgængelige oplysninger når de offentliggøres hos Erhvervs og Selskabsstyrelsen.

Teknologier som:

  • Elastic search
  • CVR API integration
  • DAWA API integration
  • Flere Google API’s
  • Esignatur
  • Stripe

Platformen indeholder bl.a. betalte og gratis funktioner:

Udforsk – Gratis funktion

Søgedelen på ownr.dk er integreret med E&S, hvilket betyder man kan se nøgletal, regnskaber, ejerforhold m.m. Derudover er der lavet mulighed for at se koncerndiagrammer grafisk, så man nemt kan få overblik over indviklede virksomhedskonstruktioner og ejerforhold. Man kan følge personer og virksomheder og få opdateringer når der sker ændringer på disse. Alt sammen pakket ind i et brugervenligt og let tilgængeligt UI-design som gør hele oplevelsen nem og bekvem for den besøgende.

Mit ownr – Gratis/Betalt funktion

Cockpittet til virksomhedsejeren hvor man kan uploade dokumenter, holde styr på ansatte, oprette vigtige påmindelser, køre et selskabstjek, køre et forsikringstjek samt få advokatbistand ved ændring af virksomhedsdata m.m.

Ajour – Betalt funktion

Værktøjet til at holde sig opdateret omkring sine kunder og samarbejdspartnere. Med Ajour kan du sikre dig altid at få besked når der sker ændringer i f.eks. status på de virksomheder du samarbejder med.

Pipeline – Betalt funktion

Værktøjet til at lette det indledende salgsarbejde. Med Pipeline kan der laves søgninger på virksomheder på antal ansatte, by, status, stiftelsesdato og meget mere. Samtidig kan der holdes øje med om f.eks. antallet af ansatte ændrer sig, og man dermed skal følge op på eventuelle salg.

Live – Gratis funktion

Stedet hvor man løbende minut for minut kan se hvilke virksomheder der indleverer regnskaber, og hvilke der ændrer status til ”Under tvangsopløsning” eller ”Under konkurs”.

App – Gratis funktion

ownr app´en er udviklet til IOS og Android og på app´en får man hele ownr´s business søgemaskine, inkl. funktionen ”Tæt på” som viser virksomheder tæt på telefonens fysiske placering.

ownr.dk er et projekt Web Coders er faste udviklere på og projektet udvikles løbende med nye funktioner og services.

Obs! Web Coders udviklere længere mobile apps.