+(45) 70 55 50 40 Driftstatus: Alle servere er OK

Online marketing – effektiv analyse og eksekvering, får dig til tops

Google SEO – organiske resultater

De organiske resultater, er de resultater som man ikke kan betale sig til, men som Google vælger at vise baseret på mere end 200 forskellige parametrer. Vi kan hjælpe med både analyse og eksekvering af en effektiv SEO-strategi.

Google Adwords opsætning og vedligehold

Google Adwords er betalte annoncer på Google. Vi kan hjælpe med opsætning, sporing af salg/henvendelser og løbende vedligehold af din Adwords-konto.

Fordelen ved Adwords, er at du kan få besøg med det samme, du sætter din kampagne i gang, og du kan spore præcist hvilke søgeord, der giver de bedste resultater.

Remarketing

Remarketing er en del af Adwords og betyder, at du kan vise bannere eller tekstannoncer til alle dem, som tidligere har besøgt din side, for på den måde at minde dem om dine produkter/brand igen og igen over en periode. En god remarketing kampagne er et meget effektiv supplement til en Adwords kampagne.

Email marketing

Vi kan integrere alle de store mailplatforme med din hjemmeside og lave mulighed for tilmelding til din mailingliste i popup, slide-in eller som et statisk element.

En mailingliste sikrer dig løbende mulighed for at kommunikere ud til dine kunder og derved fastholde dem og løbende brande dig selv eller din virksomhed, og dermed skabe løbende mersalg.

Større online marketing projekter

Har du større online marketingprojekter som indebærer eksempelvis nyt super optimeret website og samtidig ønsker SEO, SEM og markedsføring på de sociale medier, så samarbejder vi med https://obsidian.dk/ om en professionel totalindsats, hvor vi står for udførelsen af den tekniske del, og bruger Obsidian som sparringpartner på SEO/SEM og som udførende part på marketing på de sociale medier.
KONTAKT OS