+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

Om WebCoders

Hvad er vi?

Web Coders er først og fremmest en gammeldags virksomhed, og det er vi stolte af. Vores mål er, at du som kunde skal opleve nærvær, godt håndværk og god service, herunder at opgaver bliver løst og afleveret til tiden. Vi er supernørder på det tekniske plan og er det, man vil kalde hardcore udviklere.

Web Coders er grundlagt i 2004 og er vokset støt og roligt siden. Det vigtigste er ikke vækst i sig selv, men derimod at vokse i et tempo, så der stadig er 100% styr på kundepleje og ikke mindst omkostninger.

Hvordan får vi kunder?

Den bedste reklame er, når eksisterende kunder anbefaler os til nye. Derfor har vi ingen omkostninger til reklamer eller smarte kontorfaciliteter, og det smitter selvfølgelig af på prisen.

Det vigtigste parameter i medarbejdertilfredshed er, at være stolt af det man laver. Vi er stolte af at kunne tilbyde tidssvarende og professionelle web-løsninger, til priser der ligger under markedet, da vi dermed skaber en merværdi for vores kunder, og for os selv på længere sigt.

Hvordan er vi organiseret?

Web Coders ApS består af en kerne af 2 danske hardcore IT-professionelle samt 9 Ukrainere (2 backend udviklere, 3 frontend udviklere, 2 APP udviklere, 1 projektleder samt 1 server administrator) som er fastansat af Web Coders.

Du skal vælge Web Coders, hvis du sætter pris på gamle forretningsdyder og gerne vil have en web-partner fremfor en web-leverandør. Vi sætter pris på personlige relationer og god kommunikation.

Hvis du har en ide til et projekt, eller har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende gratis tilbud, eller tager en snak om dit projekt.

Udover kundeprojekter er Mick og Thomas partnere i portalen ownr.dk, som kan hjælpe med CVR opslag m.m.

Hvem står bag Web Coders?

Mick Stjernelykke
Partner & Grundlægger
ms@webcoders.dk
Thomas Frost
Partner & Direktør
tf@webcoders.dk

Firmaoplysninger

Web Coders ApS
Tybrindvej 10
5592 Ejby
CVR: 36473606
Tlf. 36 96 51 36 (9-16 Man-fre)