+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

Professionel firma-hjemmeside i WordPress

Hos Web Coders har vi mange års erfaring med udarbejdelse af firma hjemmesider til både store og små virksomheder. Vi bruger som oftest CMS´et WordPress som vi har specialiseret os indenfor, både når det gælder specialkode og søgemaskineoptimering.

Vi er virksomhedens partner fra start til slut. Vi er med i den indledende fase hvor vi ser på løsningsmuligheder, vi planlægger en SEO-strategi (SEO=søgemaskineoptimering) fra start så virksomheden ikke senere hen skal lave om på centrale dele af den nye hjemmeside og vi sørger for hele den tekniske opsætning samt efterfølgende undervisning, så I som virksomhed selv kan opdatere siden og arbejde med søgemaskineoptimering.

Vi betragter os ikke som en web-leverandør med derimod en webpartner som er med til løbende at give ekstra værdi til dig som kunde, f.eks. i forbindelse med opfølgende kurser i søgemaskineoptimering så virksomheden medarbejdere selv kan arbejde med synlighed på nettet.

Processen omkring udarbejdelse af ny firma hjemmeside:

  • Web Coders og virksomheden tager en indledende snak omkring ønsker og krav til tekniske funktioner samt design. Web Coders kommer med et løst overslag på pris.
  • Web Coders udarbejder foreløbig kravspecifikation og brainstormer internt omkring ekstra funktioner og forskellige måder at løse kravene på, både i forhold til brugeroplevelse og søgemaskineoptimering. Samtidig udarbejdes forslag til forsidedesign.
  • Efter endnu en snak har vi nu en rigtig god ide om hvilket retning vi skal i og hvordan projektet skal løses teknisk og grafisk og virksomheden vil nu modtage et uforpligtende tilbud med pris på udarbejdelse af jeres kommende firmahjemmeside.
  • Når tilbuddet er accepteret opretter vi et udviklingssite på vores server så du som kunde kan følge med i arbejdet og løbende lære hvordan sitet fremover opdateres.
  • Vi aftaler individuelt fra kunde til kunde hvordan undervisning i WordPress og søgemaskineoptimering skal foregå.

Læs mere om Web Coders:

Inden du beslutter dig kan du læse mere om Web Coders her:

Har du spørgsmål, ønsker du en pris på udarbejdelse af hjemmeside eller vil du gerne have en snak om en ide er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Kontaktoplysninger:

Telefon 36 96 51 36 (9-16 man-fre)
Skype: webcoders_dk (9-16 man-fre)
E-mail: sales@webcoders.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.