+(45) 70 55 50 40 Driftstatus: Alle servere er OK

IT-outsourcing til reklamebureauer – søger du en web underleverandør?

Hos Web Coders samarbejder vi med flere reklame- og grafiske bureauer hvor vi fungerer som underleverandør på WordPress og e-handelsløsninger. Vi har stor erfaring med udenlandske udviklere og har flere universitets uddannede frontend og backend programmører tilknyttet.

Et samarbejde med WebCoders.dk betyder I som grafisk bureau kan koncentrere jer om det I er gode til og overlade web-programmering til os.

Hvorfor vælge en IT/web underleverandør

Det er vigtigt at holde fokus på sine kernekompetencer. Hos WebCoders.dk er vi ikke gode designere, det lader vi de grafiske bureauer om. Vi er derimod hardcore udviklere der ved alt om WordPress og gerne lærer fra os under processen.

I skal vælge at samarbejde med os hvis I ønsker en stabil partner der overholder deadlines og leverer et ordentligt stykke arbejde.

White-label webløsninger

Når vi samarbejder med reklamebureauer og grafiske bureauer leverer vi oftest whitelabel løsninger, dvs jeres kunde kommer ikke til at kende WebCoders.dk med mindre andet specifikt aftales. Der kan eksempelvis være projekter hvor vi laver gennemgang af sitet og kontrolpanelet sammen med kunden, så I som grafisk bureau slipper for den del. Det aftales fra projekt til projekt hvorvidt vi leverer en whitelabel-løsning eller vi tager del i overdragelsen til kunden og hjælper kunden på vej.

Underleverandør til reklamebureauer og grafiske bureauer

WebCoders.dk er i dag underleverandør til flere reklamebureauer og vi er vant til at arbejde sammen med virksomheder hvis fokus er på det grafiske og som er mindre teknisk velfunderede. Det er vigtigt for os at være den stabile partner I kan stole på og som I ved har 100 % styr på de tekniske aspekter så I kan koncentrere jer om jeres kernekompetencer.

Arbejdsgang

Normalt når vi samarbejder med eksterne bureauer har vi en helt klar arbejdsgang som er følgende:

  • Reklamebureau modtager henvendelse omkring et muligt projekt
  • Web Coders og reklamebureauet tager en indledende snak omkring mulige funktioner og tekniske aspekter omkring det pågældende projekt.
  • Reklamebureau taler med kunden og får klarlagt hvilke funktioner man ønsker på siden.
  • Ud fra kravspecifikation kommer WebCoders.dk med en fast pris på projektet så reklamebureauet ved præcis hvilke udgifter der er til os som underleverandør.
  • Reklamebureau laver design i PSD og sender til WebCoders så vi kan gennemgå designet og sikre at det hele kan sættes op som i PSD´en. Dette sikrer at det design kunden modtager også rent teknisk kan sættes op.
  • Når WebCoders modtager PSD´er med design som aftalt udarbejdes WordPress theme/template og hele løsningen, inkl. aftalte plug-ins sættes op.
  • WebCoders sætter enten reklamebureauet ind i løsningen eller taler direkte med kunden og giver et lille kursus i kontrolpanel og eventuelle special programmeringer.

Priser på white-label løsninger

På alle projekter aftales prisen inden vi går i gang. Med en fast pris kender I præcis jeres dækning på et projekt og vi sørger for til enhver tid at være konkurrencedygtige i forhold til den høje kvalitet vi leverer.

Har du et webprojekt så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på programmering og udvikling.

Hvorfor vælge WebCoders?

Vi kender vores styrker og svagheder. Vores svaghed er design og vores styrke er vores tekniske færdigheder. Vi er den tekniske partner I som grafisk bureau kan læne jer op af og lære af undervejs. Vi leverer tekniske løsninger af en meget høj kvalitet så I kan være bekendt at levere løsningen videre til jeres kunder. Derudover svarer vi lynhurtigt på alle henvendelser, både på telefon og mail, og overholder de deadlines vi aftaler.

Mød holdet bag Web Coders her.

Ring og få en snak med os

Det vigtigste når man vælger samarbejdspartner er god og hurtig kommunikation og personlige relationer. Inden vi starter et samarbejde starter vi med at tage en god snak hvor vi lærer hinanden bedre at kende da gode personlige relationer er grundlaget for vores samarbejde med andre.

Du kan ringe til os på 70 55 50 40 eller skrive direkte til kunde- og SEO konsulent Thomas Frost på tf@webcoders.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

IT-outsourcing til reklamebureauer – søger du en web underleverandør?