+(45) 70 55 50 40 Driftstatus: Alle servere er OK

WordPress webudvikling – Vi er din næste WordPress webudvikler

Hvis du søger en ekspert i WordPress webudvikling har du fundet det rigtige firma. Her i Web Coders er vi gode til to ting og det er alt hvad der har med WordPress at gøre, og søgemaskineoptimering.

Vi laver alt lige fra de simple løsninger hvor der bruges et færdigt template, til de større løsninger hvor vi koder templates fra bunden og programmerer plugins, som er kundespecifikke.

Når du skal vælge din næste WordPress udvikler så er der mange små firmaer om buddet, og alt efter ambitioner skal du vælge dem der passer bedst til dit projekt. Du kan spare penge ved at vælge studenten der sidder derhjemme om aftenen, og tjener lidt ekstra lommepenge, hvilket kan være fint hvis dine krav til udvikleren ikke er så høje.

Hvis du gerne vil finde en udvikler der har gode referencer, tager telefonen når du ringer og arbejder fuld tid med WordPress, skal du vælge os.

Se referencer her.

Søgemaskineoptimering

I alle løsninger vi udvikler har vi fokus på søgemaskineoptimering fra start. Du bliver inddraget i processen og selvom det blot er en mindre side, uden det store budget, er der stadig mange ting der kan gøres for SEO fra start.

Ring til os – vi vil gerne tale med dig

Har du en ide til en hjemmeside eller skal du have lavet en firmaside der ligger godt på Google, så tøv ikke med at ringe til os og få en snak om projektet. Du kan ringe alle hverdage 9-16 på 70 55 50 40, eller skrive en mail til sales@webcoders.dk

WordPress webudvikling – Vi er din næste WordPress webudvikler