+(45) 36 96 51 36 Driftstatus: Alle servere er OK

Professionel WordPress løsning

Der er stor forskel på resultatet alt efter hvilken samarbejdspartner du vælger til din næste WordPress løsning. Der findes mange nystartede webbureauer der tilbyder WordPress løsninger meget billigt. De fleste har ingen IT-baggrund, uddannelse eller særlig meget erfaring.

WebCoders er ikke en af disse virksomheder. Vi har mange års erfaring med både det tekniske i det at opsætte og programmere store og små løsninger, men vi kender også alt udenom der drejer sig om kundeforståelse, undervisning og support.

Hos WebCoders får du det man kalder en “360 graders løsning”

Web Coders har f.eks. udviklet streaming-tjenesten Litupp.com i WordPress

Vi er med helt fra ide til færdigt produkt, men giver også efterfølgende undervisning i det leverede system og yder support.

Vi har igennem de sidste år set masser af små webbureauer skyde op, men vi har set lige så mange lukke igen. WebCoders har været her i flere år og vi er også her i morgen, om en måned og om et år.

Du kan læse flere detaljer om vores kompetencer indenfor WordPress her: WordPress hjemmeside

Eller hvad med at se Refecencer eller Udtalelser fra vores kunder.

 

Fremtiden for WordPress og markedet for hjemmesider

Ingen kan spå om fremtiden, men der er tydelige tendenser. I dag er en webløsning ofte mere end blot en præsentationsside. Siden skal sælge virksomheden udaftil, den skal være optimeret så man kan findes på Google og den skal kunne ses på håndholdte enheder.

En hjemmeside er ikke længere når man udarbejder og derefter kan lade stå i 5 år. Der kommer nye browsere og nye teknologier og det er vigtigt at få opdateret siden så man ikke mister kunder eller besøgende fordi ens side ikke kan ses i den ene eller anden browser.

En ting vi i WebCoders gør meget ud af er at følge gældende HTML standarder 100 %. Vi kan ikke spå om fremtiden, men vi ved af erfaring at følger en hjemmeside gældende HTML standarder 100 % er der lngt bedre muligheder for at siden også virker i nye browsere der løbende  kommer på markedet.

 

Derfor skal du vælge en professionel WordPress løsning fra WebCoders

Hvis du ejer en professionel virksomhed og dit ansigt udaftil på nettet er en vigtig del af dit image og markedsføring, skal du vælge en professionel samarbejdspartner som WebCoders.

Vi laver individuelle professionelle webløsninger og skrædersyer supportaftaler til dit behov.

Måske du selv har lyst til at stå for opdateringer, løbende søgemaskineoptimering og nyt indhold, eller måske du har lyst til at uddelere nogle af opgaverne til os, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Lige gyldigt hvad du ønsker finder vi en løsning der passer til dit behov og budget.

Hvis du har lyst til at læse mere om WebCoders og vores filosofi læs Om WebCoders

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, vi tager gerne en snak med dig om din ide og kommer med et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Professionel WordPress løsning